De geschiedenis van MarktMonitor

Met ervaring klaar voor de toekomst.

Onze bureaus staan al bijna 20 jaar in Woerden. Eerst aan de Korenmolenlaan, daarna de Johan van Oldebarneveltlaan en tegenwoordig aan de Houttuinlaan. Maar waar onze bureaus staan, maakt eigenlijk niet uit. Als er internet is, kunnen we ons werk doen.

Zoals onze locatie steeds is veranderd, zijn ook onze diensten blijven veranderen. We zijn begonnen met een stevige onderzoeksbasis in de technische installatiebranche en hebben deze uitgebreid tot andere (technische) sectoren en de zorg en welzijn. Eerst vooral het onderzoeken van de arbeids- en onderwijsmarkt en de invloed van technische en sociale innovaties daarop. Daarna ook steeds meer aandacht voor kwaliteit van het werk, HR en werkgeluk. Opdrachten en opdrachtgevers zijn veranderd en accenten verlegd. Wat niet is veranderd, is de kern van ons werk: datagedreven. En met dit principe zien we de toekomst tegemoet!

Bekijk onze services
over MarktMonitor

Ons team

Maarten Sprengers
Maarten SprengersDirecteur
Helmine Roodenburg
Helmine RoodenburgProjectmanager
Maikel Hengstler
Maikel HengstlerSenior data-analist

Andere labels van MarktMonitor

Naast het doen van onderzoek ontwikkelt MarktMonitor ook softwareproducten. Deze brengen we uit onder onze labels. SkillsKompas focust zich vooral op functies, en hoe deze ontwikkelen. Bij WorQbetter staat de medewerker centraal. We helpen bedrijven met inzicht in beter werken, zodat zij hun medewerkers beter behouden en verzuim verlagen.

Logo SkillsKompas

SkillsKompas

Geef richting aan verandering.

De missie van SkillsKompas is om elke professional op de arbeidsmarkt beter te informeren over zijn of haar ontwikkelingsmogelijkheden en kansen op de arbeidsmarkt. SkillsKompas voorziet in die behoefte door data gedreven HR-analytics tools aan te bieden die inzicht verschaffen in ontwikkelingen van functies. Dat doen we zowel op bedrijfsniveau als op sectorniveau.

Ga naar SkillsKompas
Logo WorQbetter

WorQbetter

Stimuleer beter werken.

WorQbetter staat voor beter werken. Zo werken dat het voor de medewerker maximaal zinvol en minimaal zinloos is. Met aandacht voor persoonlijke doelen en (psychologische) behoeftes. Met aandacht voor ontspanning óp en buiten het werk. Met aandacht voor wat werk van hen vraagt. Zo zorg je voor integraal, continu inzicht in de factoren die de motivatie van medewerkers en hun binding met jouw bedrijf beïnvloeden.

Ga naar WorQbetter
vacatures

Wil jij organisaties helpen data-driven te werken?

Nieuwe mensen zijn bij ons meer dan welkom. De werksfeer is informeel. Naast hard werken staan een fijne samenwerking en plezier hebben centraal.

bekijk vacatures

Hoe ontwikkelen bedrijven, personen en functies zich?

MarktMonitor geeft al sinds 2003 antwoord op deze vragen.
Altijd gebaseerd op data. Straks ook met jouw data?

neem nu contact met ons op