De geschiedenis van MarktMonitor

Met ervaring klaar voor de toekomst.

Onze bureaus staan al bijna 20 jaar in Woerden. Eerst aan de Korenmolenlaan, daarna de Johan van Oldebarneveltlaan en tegenwoordig aan de Houttuinlaan. Maar waar onze bureaus staan, maakt eigenlijk niet uit. Als er internet is, kunnen we ons werk doen.

Zoals onze locatie steeds is veranderd, zijn ook onze diensten blijven veranderen. We zijn begonnen met een stevige onderzoeksbasis in de technische installatiebranche en hebben deze uitgebreid tot andere (technische) sectoren en de zorg en welzijn. Eerst vooral het onderzoeken van de arbeids- en onderwijsmarkt en de invloed van technische en sociale innovaties daarop. Daarna ook steeds meer aandacht voor kwaliteit van het werk, HR en werkgeluk. Opdrachten en opdrachtgevers zijn veranderd en accenten verlegd. Wat niet is veranderd, is de kern van ons werk: datagedreven. En met dit principe zien we de toekomst tegemoet!

Bekijk onze services
over MarktMonitor

Ons team

Maarten Sprengers
Maarten SprengersDirecteur
Helmine Roodenburg
Helmine RoodenburgProjectmanager
Maikel Hengstler
Maikel HengstlerData-analist

Andere labels van MarktMonitor

Naast het doen van onderzoek ontwikkelt MarktMonitor ook softwareproducten. De SkillsKompas app concentreert zich vooral op functies, en hoe deze ontwikkelen.

Logo SkillsKompas

SkillsKompas

Geef richting aan verandering.

Ontwikkeling in functies, daar gaat het om. Vergroten van productiviteit en inzetbaarheid begint met helderheid in functies; duidelijk maken wat je verwacht van jouw werknemers, nu en in de toekomst. Met de SkillsKompas app leg je dat aan de hand van heldere voorbeelden vast. De volgende stap is een goed gesprek over hoe het gaat. Hoe denk jij daarover? En jouw werknemers zelf? Onze app maakt prestaties meetbaar en bespreekbaar. Waar zit de ruimte voor verbetering? Wat zijn geschikte opleidingen? De app wijst je de weg.

Ga naar SkillsKompas
vacatures

Wil jij organisaties helpen data-driven te werken?

Nieuwe mensen zijn bij ons meer dan welkom. De werksfeer is informeel. Naast hard werken staan een fijne samenwerking en plezier hebben centraal.

bekijk vacatures

Hoe ontwikkelen bedrijven, personen en functies zich?

MarktMonitor geeft al sinds 2003 antwoord op deze vragen.
Altijd gebaseerd op data. Straks ook met jouw data?

neem nu contact met ons op